Stomatološka ordinacija FlegarPoliklinika za stomatološku protetiku sa zubotehničkim laboratorijem

Izbjeljivanje zubi

E-mail Ispis PDF

Izbjeljivanje zubi

 

Izbjeljivanje zuba je jedna od najnaprednijih, široko prihvaćenih te učinkovitih metoda koja pruža izvrsne rezultate, a Stomatološka ordinacija Flegar Vam nudi mogućnost najsuvremenijih metoda  izbjeljivanja kako bi Vaš osmijeh ponovno bio sjajan.

Izbjeljivanje zuba je jedna od najnaprednijih, široko prihvaćenih te učinkovitih metoda. Stomatološka ordinacija Flegar bilježi izvrsne rezultate. Ova metoda je promijenila izgled mnogim pacijentima naše stomatološke ordinacije, čak i onim pacijentima čiji su zubi bili izuzetno žućkasti ili sivkasti.

Ova metoda je više od običnog čišćenja, poliranja ili izbjeljivanja  površine zuba.

Naša stomatološka ordinacija ima mogućnost utjecati na male molekule boje zuba ispod površine zuba, odnosno u strukturi zuba. Izbjeljivanje zuba je relativno kratkotrajan postupak. Tijekom postupka blagi izvor topline i svjetlosti aktivira izbjeljivanje površine vašeg zuba. U roku od sat vremena ćete iz naše stomatološke ordinacije izići zadovoljni i s prekrasnim osmijehom. Učinci izbjeljivanja zuba variraju i uglavnom ovise o Vašoj oralnoj higijeni. Trebali biste slijediti uobičajene postupke održavanja oralne higijene pranjem zubi barem dva puta dnevno.

Pijenje crnog vina, pušenje, a istovremeno izbjegavanje posjete  stomatološke ordinacije i stomatologa  redovito učinit će Vaš osmjeh manje lijepim. Općenito, izbjeljivanje je uspješno u najmanje 90 posto slučajeva, a važno je kako ova metoda nije opcija za sve . Ako imate jako osjetljive zube, parodontne bolesti, zube s caklinama, sivim mrljama uzrokovanih fluorozom, naši stomatolozi Vam neće preporučiti izbjeljivanje.

Sjetite se koliko godina pijete kavu  čaj , crno vino, koliko godina uživate u cigaretama? Sve to je ostavilo tragove na Vašim zubima.Stomatološka ordinacija Flegar nudi Vam mogućnost najsuvremenijih metoda  izbjeljivanja kako bi Vaš osmijeh ponovno bio sjajan. Zajedno ćemo u našoj stomatološkoj ordinaciji odlučiti koja metoda izbjeljivanje  će Vam najbolje odgovarati. Možemo to učiniti u ordinaciji, ili ugraditi uređaj koji ćete nositi po noći. Zamislite, dok vi spavate zubi postaju bjelji. Nije li to sjajano! Sjaj i bjelina bi trebala trajati od jedne do pet godina, ovisno o Vašim osobnim navikama kao što su pušenje i pijenje kave i čaja.

Možda ste oduvijek željeli imati prekrasan osmijeh. Koji god Vaš razlog za izbjeljivanje bio, Stomatološka ordinacija Flegar Vam pruža podršku. Kao što se naša koža i kose razlikuju u boji,  također imamo i različite boje zuba. Neki ljudi imaju tamnije zube. Gotovo svaka osoba koja je izgubila svoje mliječne zube može sigurno izbjeljivati zube.

Promjene boja se često pojavljuju na jednom zubu koji je obično "mrtav" (bez živca). Zbog uznapredovalog stadija karijesa, ti zubi su tretirani endodontskom terapijom, koja često uzrokuje promjene u boji.

 

Socijalne mreže

Facebook

Načini plaćanja

NALAZITE SE OVDJE: Naslovna Usluge Izbjeljivanje zubi

Stomatološki centar Flegar d.o.o.

Ordinacija Zagreb
Adresa: Draškovićeva 23, 10 000 Zagreb

  • Tel: (+385)1 4612 878
  • Fax: (+385)1 4621 831

Ordinacija Velika Mlaka
Adresa: Sv. Barbare 12, 10408 Velika Gorica

  • Tel: (+385)1 6235 318